Online prezentacija WORK & TRAVEL programa Sunčane vure
UTORAK 15.12.2020. u 16:00
Ove godine zbog epidemioloških mjera Work and Travel agencija – Sunčana Vura organizira prezentaciju programa Work and Travel 2020. online! Pridružite nam se u utorak 15.12. u 16 h i upoznajte studente koji su već bili u programu ili su prošli proceduru s nama- Anđelu, Rosanu, Ivicu… Oni će vam reći kako su proveli svoje ljeto u Americi, a možete ih pitati što god vas zanima o njihovom iskustvu s programom i nama ?!
Prijave za sudjelovanje su obavezne putem ovog linka.

Vaša Sunčana vura

PRIJAVE ZA WORK AND TRAVEL 2021. SU OTVORENE!

Dragi naši studenti, prijave za program Work and Travel USA 2021 su u tijeku i prvi studenti su već s nama!

U skladu s odredbama vezanim za okupljanja u zatvorenim prostorima kao posljedica epidemije COVID- 19 svu komunikaciju uključujući i prijavu u program obavljat ćemo e-mailom, telefonom i putem naših stranica.

Molimo da eventualni dolazak u agenciju najavite kako bismo spriječili boravak više osoba istovremeno u prostorijama agencije.

Vaša Sunčana vura

Dodali smo nove programe u naše ponude! Check it out…

LATINSKA AMERIKA

ALL ABROAD EUROPE

TEACHING ENGLISH ABROAD

INTERNSHIP

Osnovne informacije o procesu povrata poreza.

Jedna od bitnih prednosti je činjenica da se korištenjem Revoluta u dosta  slučajeva izbjegava plaćanje raznih naknada i konverzijski troškovi, ali i to što se sada na putovanje može nositi samo jedna kartica s definiranim limitima i ograničenim sredstvima, a koja se u bilo kojem trenutku može nadopuniti putem mobilne aplikacije. Saznaj više…