KREDITI

Naši Work and Travel studenti i polaznici Work abroad programa imaju mogućnost realizacije gotovinskog kredita u suradnji s Erste Bank.

Kredit je nenamjenski, nema naknade za obradu i mogu ga koristiti isključivo osobe prijavljene u programe preko naše agencije.

UVJETI:

  • iznos kredita: od 500 do 40.000 eura
  • kamatna stopa: Fiksna kamatna stopa nepromjenjiva tijekom cijelog roka otplate kredita od 4,19% do 4,39%
  • rok povrata: od 6 do 96, odnosno 120 mjeseci

*Maksimalni iznos utvrđuje se sukladno procjeni kreditnog rizika Korisnika kredita za Banku.

Detaljnije informacije o kreditu Erste banke možete preuzeti OVDJE.

Revolut kartica

Jedna od bitnih prednosti je činjenica da se korištenjem Revoluta u dosta  slučajeva izbjegava plaćanje raznih naknada i konverzijski troškovi, ali i to što se sada na putovanje može nositi samo jedna kartica s definiranim limitima i ograničenim sredstvima, a koja se u bilo kojem trenutku može nadopuniti putem mobilne aplikacije.

Uz Revolut se dobiva IBAN pa je moguće na Revolut primati novac iz različitih izvora, 
a posebno je zgodno to što se bilo kome može poslati poseban URL putem kojeg se sredstva izravno mogu uplaćivati na željeni račun i to u željenoj valuti.
Dakle, na Revolutov račun može uplaćivati bilo tko, bio on korisnik Revoluta ili ne i to bez naknade.

S bankomata je moguće podizati gotovinu bez naknada i to na bilo kojem bankomatu do iznosa od 200 eura mjesečno ili 1.800 kuna nakon čega se plaća naknada od dva posto.
U paketu Premium to je ograničenje podignuto na 3.300 kn mjesečno, a u paketu Metal 5.000 kn mjesečno.

Tu je i međukonverzija valuta po boljem tečaju nego što nude banke pa i mjenjačnice s time da na umu treba imati da se konverzija valuta treba raditi od ponedjeljka do četvrtka jer je vikendom i petkom osjetno skuplja.

Zatražite svoju karticu već danas…