Programi Latinska Amerika

Sunčana vura – vaš partner u nezaboravnim avanturama!

Naš partner Maximo Nivel vodeća je organizacija za studij u inozemstvu i obrazovna putovanja u Latinsku Ameriku.

Međunarodno je akreditirana organizacija sa 4 lokalna instituta u 3 najljepše svjetske zemlje – Kostariki, Gvatemali i Peruu.

Možete birati između različitih programa – Volunteer Abroad, International Internships, University Abroad, Spanish Immersion, TEFL certifikat i još mnogo toga! Bez obzira na to da li želite učiti, volontirati, podučavati, uzeti slobodnu godinu, steći međunarodno radno iskustvo ili se samo uključiti u život, jezik i kulturu, mi imamo program za vas!

Sve je za vas organizirano od akademskih tečajeva i projekata u zemlji, do smještaja, izleta i prijevoza. Posvećeni smo pružanju akademske izvrsnosti, izvrsne usluge klijentima i sigurnosti u svim aspektima vašeg programa.

DESTINACIJE

GVATEMALA – ANTIGUA

Gvatemala doslovno znači “zemlja mnogih stabala.”

Zbog svog oblika graniči sa četiri različite zemlje – Meksiko na sjeveru, Belize na sjeveroistoku, a Honduras i El Salvador na jugoistoku; a ima i pacifičku i karipsku obalu. Obilje zemlje unikatnih ekosustava čini čitavu regiju utopijom biološke raznolikosti.

Staru civilizaciju Maja Gvatemale predstavlja bezbroj arheoloških nalazišta u cijeloj zemlji, a “Guatemaltecosi” su vrlo ponosni na svoje autohtone kulture.

KOSTARIKA – SAN JOSE & MANUEL ANTONIO

Kostarika je jedno od najegzotičnijih mjesta na Zemlji. Nudi neusporedivu prirodnu ljepotu, aktivne vulkane, prašume te širok spektar nacionalnih parkova i eko-turizma. Kostarika se nalazi u Srednjoj Americi i graniči s Nikaragvom na sjeveru i Panamom na jugu. Lanac vulkana i planina – dio lanca Ande-Sierra Madre – upravlja dužinom zemlje i odvaja Karipsko more na istočnoj obali od Tihog oceana od zapadne obale.

Pored toga, Kostarika ima preko 1000 milja prekrasnih plaža s bijelim i crnim pijeskom, obilnom količinom sunca, svjetskim sportskim ribolovom, surfanjem i ronjenjem!

PERU – CUSCO

Peru se nalazi u zapadnom središnjem dijelu Južne Amerike, a to je 19. po veličini zemlja na svijetu. Na sjeveru graniči s Ekvadorom, na jugu s Čileom i Bolivijom, a na istoku s Kolumbijom i Brazilom. Zemljopis, klima i kultura Perua vrlo su raznolike zbog prirodnih varijacija njegove geografije, koja uključuje obalu Tihog oceana, Ande i amazonsku džunglu.

Peruanske kulture su različite i civilizacije su bile neke od najnaprednijih na svijetu, a vrhunac je bio u poznatom carstvu Inka. Te su drevne kulture iza sebe ostavile jednu od najbogatijih zbirki arhitekture, metalurgije, keramike i tekstila poznatih čovjeku.

The MOST REVIEWED & BEST RATED

Study Abroad in Latin America!

VOLUNTEER ABROAD

 

KOSTARIKA, GVATEMALA I PERU

Volontiranje u inozemstvu i programi učenja u Kostariki, Gvatemali i Peruu pružaju vam jedinstvene mogućnosti za život i rad u Latinskoj Americi, a istovremeno se vraćate globalnoj zajednici i uranjate u lokalnu kulturu. Jeste li sanjali o putovanju u zemlju u razvoju, provodeći vrijeme na smisleni način i uranjanjem u novu kulturu?

Služba u zajednici i volontiranje u inozemstvu iskustvo je koje mijenja život gdje proširujete svoje vidike na način koji se nikad ne bi mogao postići u učionici.

Get practical work experience abroad

INTERNATIONAL INTERNSHIPS

 

KOSTARIKA, GVATEMALA I PERU

Karijere su opsežnije i sadržajnije te globalne više nego ikad prije. Morate razviti potpuno novi set profesionalnih vještina kako biste osigurali svoj uspjeh i izdvojili se. Poslodavci traže ljude s međunarodnim iskustvom.

Živjeti i raditi na međunarodnoj razini pokazuje da imate globalniju perspektivu. Pokazuje da ste fleksibilni i sposobni prilagoditi se neočekivanim situacijama. Dokazujete da se možete kulturalno baviti i raditi s ljudima iz svih sredina.
Poslodavci znaju da ste spremni prihvatiti izazove i preuzeti inicijativu.

 

Choose Your Area of Study

UNIVERSITY ABROAD

 

KOSTARIKA, GVATEMALA I PERU

Studiranje u inozemstvu vodi vas daleko izvan učionice.

Dostupne su različite programske mogućnosti – možete kombinirati sveučilišne tečajeve i satove španjolskog jezika, sveučilišne tečajeve i stažiranje ili uslužne djelatnosti i španjolski. Kod nas je vaše iskustvo studiranja u inozemstvu uvijek personalizirano kako bi odgovaralo vašim specifičnim ciljevima. Mi smo tu za vas kako bismo vam pomogli usmjeriti život i studije u inozemstvu. Strukturiramo vam iskustvo studiranja u inozemstvu i organiziramo sve, od tečajeva i projekata do smještaja, hrane i transporta.

 

Multi-Country Study Abroad

SEMESTER ABROAD

 

KOSTARIKA, GVATEMALA I PERU

Semestar započinje u Gvatemali, nastavlja do Kostarike, a završava u Peruu.

Velik broj studenata studira i putuje u trajanju od 4 do 5 tjedana u svaku zemlju, gdje završavate sveučilišne sadržaje i tečajeve španjolskog jezika, kao i terenski rad putem uslužnog učenja ili međunarodnih praksi stažiranja.

Studenti tijekom semestra zarađuju od 15 do 21 akademskog kredita.

Explore Latin America!

TEFL CERTIFICATION

 

KOSTARIKA, GVATEMALA I PERU

TEFL certifikat vaš je prvi korak u podučavanju engleskog u inozemstvu.

Bez obzira jeste li nedavno diplomirani ili iskusni profesionalac, živite i radite u inozemstvu važno je ako želite izgraditi svoju globalnu kompetenciju i stručnost.

Podučavanje engleskog jezika u inozemstvu pruža vam ovu priliku – to je iskustvo koja mijenja život, gdje putujete svijetom i uranjate u nove kulture.

Spanish Programs You’ll Love!

SPANISH IMMERSION

 

KOSTARIKA, GVATEMALA I PERU

Maximo Nivel nudi najbolje španjolske programe u Latinskoj Americi. Španjolski tečajevi pružaju autentično iskustvo u zemlji koja vas odvodi izvan učionice – to je najintenzivniji i najprofesionalniji španjolski program dostupan u Kostariki, Gvatemali i Peruu.

Imamo pripremljen tečaj španjolskog jezika i certificiranog domaćeg učitelja španjolskog jezika za vas. Naše škole i kampusi pružaju sjajnu kućnu bazu u kojoj upoznajete ljude iz svih slojeva života i iz svih krajeva svijeta.

Ready for a Lifetime Adventure?

SUMMER SPANISH CAMP

KOSTARIKA

Španjolski kamp potpuno je program koji integrira španjolski jezik u sve aspekte, uključujući komunalne usluge, sport, kulturne aktivnosti i turizam.

Dnevno imate 3 sata nastave španjolskog prije odlaska na razne kulturne aktivnosti i izlete u poslijepodnevnim satima. Aktivnosti uključuju posjete muzejima, obilazak nacionalnog parka, kreativne radionice, rekreacijske igre i još mnogo toga.

Ovo jedinstveno iskustvo pomaže vam da razvijete bolji osjećaj svijeta i da izrastete u istinskog globalnog građanina. Španjolski kamp iskustvo je koje pamtite zauvijek!

It`s your gap year

GAP YEAR

 

KOSTARIKA, GVATEMALA I PERU

Programi za Gap Year kombiniraju putovanja, volontiranje, španjolski i TEFL. Personalizirani plan koji uključuje najbolje iz Latinske Amerike.

Odaberite iz više od 150 projekata društvenih usluga. Nastava španjolskog uključuje sve razine od početnika do naprednih. Nudimo vam i jedinstvenu Freshman Year Inbroad gdje možete provesti semestar ili cijelu godinu u inozemstvu, a zatim upisati sveučilište s 12 do 32 akademska bodova.

Gap Year su jedinstven iskustva koja su apsolutno transformativna!

Travel, explore & learn

ADVENTURE & CULTURE

 

KOSTARIKA, GVATEMALA I PERU

S ponosom vam nudimo programe svjetske avanture i kulture svjetske klase.

Ovi programi vas vode daleko izvan učionice i pružaju jedinstvene mogućnosti za istraživanje Kostarike, Gvatemale i Perua. Kao stručnjaci za Latinsku Ameriku, uvijek rado odgovaramo na pitanja i pomažemo vam da napravite planove putovanja. Svi itinerari za avanturu i kulturu jednostavan su dodatak bilo kojem programu u Kostariki, Gvatemali i Peruu.

Izvrsna vještina i certificiranje u ronjenju, jogi i surfanju … Učinite putovanje smislenim!

Kostarika adventure

Guatemala adventure

Peru adventure

Beach and jungle adv.

Surf school