Programi Latinska Amerika

Sunčana vura – vaš partner u nezaboravnim avanturama!

Naš partner Maximo Nivel vodeća je organizacija za studij u inozemstvu i obrazovna putovanja u Latinsku Ameriku.

Međunarodno je akreditirana organizacija sa 4 lokalna instituta u 3 najljepše svjetske zemlje – Kostariki, Gvatemali i Peruu.

Možete birati između različitih programa – Volunteer Abroad, International Internships, University Abroad, Spanish Immersion, TEFL certifikat i još mnogo toga! Bez obzira na to da li želite učiti, volontirati, podučavati, uzeti slobodnu godinu, steći međunarodno radno iskustvo ili se samo uključiti u život, jezik i kulturu, mi imamo program za vas!

Sve je za vas organizirano od akademskih tečajeva i projekata u zemlji, do smještaja, izleta i prijevoza. Posvećeni smo pružanju akademske izvrsnosti, izvrsne usluge klijentima i sigurnosti u svim aspektima vašeg programa.

DESTINACIJE

GVATEMALA – ANTIGUA

Gvatemala doslovno znači “zemlja mnogih stabala.”

Zbog svog oblika graniči sa četiri različite zemlje – Meksiko na sjeveru, Belize na sjeveroistoku, a Honduras i El Salvador na jugoistoku; a ima i pacifičku i karipsku obalu. Obilje zemlje unikatnih ekosustava čini čitavu regiju utopijom biološke raznolikosti.

Staru civilizaciju Maja Gvatemale predstavlja bezbroj arheoloških nalazišta u cijeloj zemlji, a “Guatemaltecosi” su vrlo ponosni na svoje autohtone kulture.

Saznaj više

KOSTARIKA – SAN JOSE & MANUEL ANTONIO

Kostarika je jedno od najegzotičnijih mjesta na Zemlji. Nudi neusporedivu prirodnu ljepotu, aktivne vulkane, prašume te širok spektar nacionalnih parkova i eko-turizma. Kostarika se nalazi u Srednjoj Americi i graniči s Nikaragvom na sjeveru i Panamom na jugu. Lanac vulkana i planina – dio lanca Ande-Sierra Madre – upravlja dužinom zemlje i odvaja Karipsko more na istočnoj obali od Tihog oceana od zapadne obale.

Pored toga, Kostarika ima preko 1000 milja prekrasnih plaža s bijelim i crnim pijeskom, obilnom količinom sunca, svjetskim sportskim ribolovom, surfanjem i ronjenjem!

Saznaj više

PERU – CUSCO

Peru se nalazi u zapadnom središnjem dijelu Južne Amerike, a to je 19. po veličini zemlja na svijetu. Na sjeveru graniči s Ekvadorom, na jugu s Čileom i Bolivijom, a na istoku s Kolumbijom i Brazilom. Zemljopis, klima i kultura Perua vrlo su raznolike zbog prirodnih varijacija njegove geografije, koja uključuje obalu Tihog oceana, Ande i amazonsku džunglu.

Peruanske kulture su različite i civilizacije su bile neke od najnaprednijih na svijetu, a vrhunac je bio u poznatom carstvu Inka. Te su drevne kulture iza sebe ostavile jednu od najbogatijih zbirki arhitekture, metalurgije, keramike i tekstila poznatih čovjeku.

Saznaj više

The MOST REVIEWED & BEST RATED

Study Abroad in Latin America!

VOLUNTEER ABROAD

KOSTARIKA, GVATEMALA I PERU

Volontiranje u inozemstvu i programi učenja u Kostariki, Gvatemali i Peruu pružaju vam jedinstvene mogućnosti za život i rad u Latinskoj Americi, a istovremeno se vraćate globalnoj zajednici i uranjate u lokalnu kulturu. Jeste li sanjali o putovanju u zemlju u razvoju, provodeći vrijeme na smisleni način i uranjanjem u novu kulturu?

Služba u zajednici i volontiranje u inozemstvu iskustvo je koje mijenja život gdje proširujete svoje vidike na način koji se nikad ne bi mogao postići u učionici.

Saznaj više

Get practical work experience abroad

INTERNATIONAL INTERNSHIPS

KOSTARIKA, GVATEMALA I PERU

Karijere su opsežnije i sadržajnije te globalne više nego ikad prije.

Morate razviti potpuno novi set profesionalnih vještina kako biste osigurali svoj uspjeh i izdvojili se. Poslodavci traže ljude s međunarodnim iskustvom. Živjeti i raditi na međunarodnoj razini pokazuje da imate globalniju perspektivu. Pokazuje da ste fleksibilni i sposobni prilagoditi se neočekivanim situacijama. Dokazujete da se možete kulturalno baviti i raditi s ljudima iz svih sredina.
Poslodavci znaju da ste spremni prihvatiti izazove i preuzeti inicijativu.

Saznaj više

Choose Your Area of Study

UNIVERSITY ABROAD

KOSTARIKA, GVATEMALA I PERU

Studiranje u inozemstvu vodi vas daleko izvan učionice.

Dostupne su različite programske mogućnosti – možete kombinirati sveučilišne tečajeve i satove španjolskog jezika, sveučilišne tečajeve i stažiranje ili uslužne djelatnosti i španjolski. Kod nas je vaše iskustvo studiranja u inozemstvu uvijek personalizirano kako bi odgovaralo vašim specifičnim ciljevima. Mi smo tu za vas kako bismo vam pomogli usmjeriti život i studije u inozemstvu. Strukturiramo vam iskustvo studiranja u inozemstvu i organiziramo sve, od tečajeva i projekata do smještaja, hrane i transporta.

Saznaj više

Multi-Country Study Abroad

SEMESTER ABROAD

KOSTARIKA, GVATEMALA I PERU

Semestar započinje u Gvatemali, nastavlja do Kostarike, a završava u Peruu.

Velik broj studenata studira i putuje u trajanju od 4 do 5 tjedana u svaku zemlju, gdje završavate sveučilišne sadržaje i tečajeve španjolskog jezika, kao i terenski rad putem uslužnog učenja ili međunarodnih praksi stažiranja.

Studenti tijekom semestra zarađuju od 15 do 21 akademskog kredita.

Saznaj više

Explore Latin America!

TEFL CERTIFICATION

KOSTARIKA, GVATEMALA I PERU

TEFL certifikat vaš je prvi korak u podučavanju engleskog u inozemstvu.

Bez obzira jeste li nedavno diplomirani ili iskusni profesionalac, živite i radite u inozemstvu važno je ako želite izgraditi svoju globalnu kompetenciju i stručnost.

Podučavanje engleskog jezika u inozemstvu pruža vam ovu priliku – to je iskustvo koja mijenja život, gdje putujete svijetom i uranjate u nove kulture.

Saznaj više

Spanish Programs You’ll Love!

SPANISH IMMERSION

KOSTARIKA, GVATEMALA I PERU

Maximo Nivel nudi najbolje španjolske programe u Latinskoj Americi. Španjolski tečajevi pružaju autentično iskustvo u zemlji koja vas odvodi izvan učionice – to je najintenzivniji i najprofesionalniji španjolski program dostupan u Kostariki, Gvatemali i Peruu.

Imamo pripremljen tečaj španjolskog jezika i certificiranog domaćeg učitelja španjolskog jezika za vas. Naše škole i kampusi pružaju sjajnu kućnu bazu u kojoj upoznajete ljude iz svih slojeva života i iz svih krajeva svijeta.

Saznaj više

Ready for a Lifetime Adventure?

SUMMER SPANISH CAMP

KOSTARIKA

Španjolski kamp potpuno je program koji integrira španjolski jezik u sve aspekte, uključujući komunalne usluge, sport, kulturne aktivnosti i turizam.

Dnevno imate 3 sata nastave španjolskog prije odlaska na razne kulturne aktivnosti i izlete u poslijepodnevnim satima. Aktivnosti uključuju posjete muzejima, obilazak nacionalnog parka, kreativne radionice, rekreacijske igre i još mnogo toga.

Ovo jedinstveno iskustvo pomaže vam da razvijete bolji osjećaj svijeta i da izrastete u istinskog globalnog građanina. Španjolski kamp iskustvo je koje pamtite zauvijek!

Saznaj više

It`s your gap year

GAP YEAR

KOSTARIKA, GVATEMALA I PERU

Programi za Gap Year kombiniraju putovanja, volontiranje, španjolski i TEFL. Personalizirani plan koji uključuje najbolje iz Latinske Amerike.

Odaberite iz više od 150 projekata društvenih usluga. Nastava španjolskog uključuje sve razine od početnika do naprednih. Nudimo vam i jedinstvenu Freshman Year Inbroad gdje možete provesti semestar ili cijelu godinu u inozemstvu, a zatim upisati sveučilište s 12 do 32 akademska bodova.

Gap Year su jedinstven iskustva koja su apsolutno transformativna!

Saznaj više

Travel, explore & learn

ADVENTURE & CULTURE

KOSTARIKA, GVATEMALA I PERU

S ponosom vam nudimo programe svjetske avanture i kulture svjetske klase.

Ovi programi vas vode daleko izvan učionice i pružaju jedinstvene mogućnosti za istraživanje Kostarike, Gvatemale i Perua. Kao stručnjaci za Latinsku Ameriku, uvijek rado odgovaramo na pitanja i pomažemo vam da napravite planove putovanja. Svi itinerari za avanturu i kulturu jednostavan su dodatak bilo kojem programu u Kostariki, Gvatemali i Peruu.

Izvrsna vještina i certificiranje u ronjenju, jogi i surfanju … Učinite putovanje smislenim!

Saznaj više

Kostarika adventure

Guatemala adventure

Peru adventure

Beach and jungle adv.

Surf school

Scuba certification

Yoga teacher certification

Campuses

KAMPUSI U LATINSKOJ AMERICI

KOSTARIKA 

SAN JUAN – kampus se nalazi u sveučilišnoj četvrti San Pedro, na samo 2 bloka od Sveučilišta u Costa Rica. Kampus nudi unutarnje i vanjske prostorije za rad, WiFi, snack bar na licu mjesta i druge pogodnosti. Susjedstvo nudi sjajnu studentsku atmosferu i okruženo je restoranima, teretanama, trgovinama i noćnim životom. Od instituta je udaljena samo 10 minuta vožnje autobusom do centra San Josea.

Istraži kampus

MANUEL ANTONIO – kampus je građevina na otvorenom koja sjedi na vrhu malene planine s pogledom na čiste, plave vode Tihog oceana. Studenti studiraju okruženi prašumama i plažama s bijelim pijeskom koje može ponuditi samo Kostarika! Nakon nastave, možete pobjeći na plažu koja je samo nekoliko minuta autobusom ili pješice. U institutu su dostupni ormarići za osobne stvari.

Istraži kampus

GVATEMALA 

ANTIGUA – kampus uključuje dvije zgrade u samom srcu grada, samo na blok i pol od središnje plaže.

Naš institut nudi mirnu, mirnu kućnu bazu u 2 lijepo obnovljene kolonijalne zgrade s centralnim vrtom, fontanom, WiFi i snack barom na licu mjesta.

Tu je i terasa na krovu s nevjerojatnim pogledom na grad i puno prostora za učenje kako biste uživali u svježem zraku i suncu.

Istraži kampus

PERU

CUSCO – kampus se nalazi u povijesnom centru grada, na samo 3 bloka od Cuscove Plaza de Armas i točno preko puta Q’oricancha – Hrama Sunca i najsvetijeg mjesta u carstvu Inka!

Institut je uvijek prepun međunarodnih i domaćih studenata koji uživaju u velikim zajedničkim prostorima, WiFi-u i snack baru na licu mjesta, što znači puno mogućnosti za vježbanje vašeg Španjolskog!

Istraži kampus

Što je uključeno?

Jeste li spremni?

Svake godine nam se pridruži više od 5000 solo putnika, parova, obitelji, grupa i vođa fakulteta!
Od 2003. više od 63.000 ljudi je proživjelo iskustvo Latinske Amerike.

BROŠURE